Fotografie

Ik ben Sille, een gepasioneerd fotograaf die openstaat voor elke uitdaging. Sinds 2005 ben ik actief in de fotografie. Wat toen nog een hobby was, is vandaag wat uit de hand gelopen. De passie voor fotografie is nooit groter geweest. Door zelfstudie en de grote hoeveelheid informatie op het internet heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een zelfstandige fotograaf die zich thuis voelt in elke situatie.

Party & Nightlife

partyfoto

Clubs, discotheken en fuiven zijn niet de eenvoudigste plaatsen om te fotograferen. Door het donkere karakter en de constant veranderende verlichting is het een hele uitdaging om een geslaagde foto te maken. Het is juist deze uitdaging die mij zo aanspreekt en motiveerd.

partyfoto

Ik wil ook elke keer mijn grenzen verleggen om unieke foto’s af te leveren. Ik heb mij dan ook gespecialiseerd in deze tak van de fotografie. Samen met de jaren aan ervaring ben ik in staat kwalitatieve foto’s af te leveren die een originele weergave zijn van de beste evenementen.

Op mijn Info pagina vind je meer informatie.

Modelfotografie

modelfoto

Het maken van originele foto’s die bijblijven inspireren mij om verder te gaan. Door de ervaring in het nachtleven heb ik flitsfotografie onder de knie gekregen, maar had ik soms ook de behoefte onder meer gecontrolleerde omstandigheden te werken. Dit bewoog er mij toe om tussendoor ook modellenfotografie te gaan uitoefenen, maar andere soorten fotografie spreken mij ook aan.

Op mijn Info pagina vind je meer informatie.

Indien u interesse hebt in mijn diensten of nog vragen hebt,
laat gerust iets weten via de contact pagina.

Referenties

Noxx
Carré
Diedjies
Sunstudio
Zuri
Pure
Velvet Lounge
Exquis
Club Neuf
Carré Casino
Maxxies
Etcetera
The Oh!
ID&T
Q-Dance
Bassevents
Men vs Women
Studio Brussel
The Top of Music
JH Krak

Evenementen

Tomorrowland
Sensation
Black
Sunset
Summerfestival
Qontinent
Bassleader
Reverze
Armin Only
The Oh! on Tour
WOOSHA!
Krakrock
The Licious
Galabal Sask
Galabal Lila
Galabal Zwarte Kielen
Bouwfuif
Filmfestival Oostende
Q-Beach house
Student Welcome Brugge
Student Air Flight
Foute Party
Rocksaal