Strobist-/modellendag in Waterschei

Gisteren heb ik de modellendag in de mijngebouwen van Waterschei mogen meemaken. Wegens een gebrek aan een eigen model (en wat ervaring), heb ik Patrick – Paly - vergezeld, welke ik wil bedanken voor de organisatie en bijstand. Ik heb veel bijgeleerd, en ben een ervaring rijker.

Zelf heb ik weinig foto’s gemaakt, maar dat was voor mij niet de belangrijkste reden om aanwezig te zijn. Ik heb nieuwe mensen leren kennen, en een paar gezichten leren kennen vanwie ik al veel gehoord en gelezen heb. De credits van mijn foto’s gaan volledig naar Patrick voor het mogen gebruiken van zijn model en lichtsetup.

Hier volgen enkele foto’s van Elke, die ik ook bedank voor het  willen posseren voor mij.

Elke by you.

Elke by you.

Elke by you.

Nog een paar foto’s zijn te vinden in de gallery

5 reacties ! op “Strobist-/modellendag in Waterschei”

 1. Een reactie van Patrick geplaatst op 07-10-2008 om 18:15

  Mooie resultaten.

 2. Een reactie van Robbie Veldwijk geplaatst op 07-10-2008 om 18:21

  Mooie serie geworden dacht ik zo!

 3. Een reactie van Luc Molemans geplaatst op 07-10-2008 om 20:41

  Zéér mooie resultaten.
  Kijk al uit naar de rest :)

 4. Een reactie van Elke geplaatst op 08-10-2008 om 14:57

  Heyla Sille!
  Toffe foto’s, heb je effe mooie gedaan zeg! Was tof om je als fotograaf erbij te hebben, echt! Bedankt dat je zo paar sjieke foto’s hebt willen nemen!
  Als je er nog moest hebben, mag je me deze altijd doorsturen, ik ben nieuwsgierig naar uw fotokunsten! Tot nu toe: chapeau!

  Tot de volgende hopelijk,
  Groetjes

  Elke

 5. Een reactie van brissinck geplaatst op 17-10-2009 om 10:55

  Mooi gedaan Sille en Elke mag er ook zijn als model proficiat rudy

Geef een reactie