Masha

 Deze week mocht ik mee met Kurt op een fotoshoot van Masha. Het was voor mij de gelegenheid om wat ervaring op te doen en wat technieken onder de knie te krijgen. Ik heb vooral geleerd dat je voorzichtig moet zijn, sommige technieken maken je foto slechter dan dat ze goed doen. Ik ben niet helemaal tevreden over de kleuren, maar de ondergaande zon maakte het ons er niet makelijker op.
Hier enkele resultaten van de shoot:

 

Ik maakte gebruik van een DIY beautydish, met SB26 die rechts geplaatst staat. Rechts achter staat een SB800. Ik heb gebruik gemaakt van een CTO (met het idee het licht warmer te maken om het oranje zonlicht te benaderen), maar had dit misschien beter niet gedaan.

Meer foto’s vind je in de gallery

5 reacties ! op “Masha”

 1. Een reactie van Robbie Veldwijk geplaatst op 26-07-2008 om 01:13

  De laatste twee van deze die je laat zien vind ik erg mooi geworden, de manier waarop ze kijkt bij de tweede vind ik persoonlijk iets minder…

 2. Een reactie van Xray geplaatst op 26-07-2008 om 11:42

  Mooi werk krijg ik hier te zien. Sterk bezig blijkbaar.

 3. Een reactie van Frederik (FHFoto) geplaatst op 27-07-2008 om 17:05

  Ik ben onlangs ook mee geweest met Bert Stephani en ik heb daar ook ongelofelijk veel uit bijgeleerd. Zoiets is altijd de moeite waard om eens te kunnen doen. Zoals dat ook toont in jouw beelden.

 4. Een reactie van Jef Janssens geplaatst op 03-08-2008 om 16:20

  Ik snap je twijfel omtrent de kleuren. Het ‘stoort’ me ook bij de eerste 2, maar die laatste is een pareltje!

 5. Een reactie van Jina&Paaniie geplaatst op 24-08-2008 om 12:59

  Heel Mooi.
  & mooiie posities !
  x

Geef een reactie