Vuurwerk Oostende 21 juli

Gisteren avond naar het vuurwerk gaan kijken in Oostende. Had me wat strategisch opgesteld zodat ik mn achtergrond wat interessant kon maken, en geen last had van de rook. Doordat het net eb was kon ik bijna tot op het uiteinde van de golfbreker gaan staan. Met gevolg dat ik ook reflecties in het water kon meepakken.

Voor de aanvang van het vuurwerk heb ik ook nog eens van de gelegenheid gebruik gemaakt een HDR te maken van het uiteinde van de golfbreker. Dit gaf volgende resultaat.

6 reacties ! op “Vuurwerk Oostende 21 juli”

 1. Een reactie van Jef Janssens geplaatst op 22-07-2008 om 16:19

  Magnifique!!!

 2. Een reactie van Michel Melsen geplaatst op 22-07-2008 om 19:10

  je hebt idd de beste plaats uitgekozen !

 3. Een reactie van Robbie Veldwijk geplaatst op 22-07-2008 om 20:36

  Wederom twee erg mooie beelden, die van het vuurwerk ziet er erg goed uit qua scherpte!
  De tweede is ook erg cool qua kleuren!

 4. Een reactie van DuRonny geplaatst op 28-07-2008 om 12:11

  Prachtige foto,proficiat

 5. Een reactie van bart geplaatst op 10-08-2010 om 18:13

  Prachtige foto van het vuurwerk en die weerspiegeling op het water… knap!

 6. Een reactie van Greet Wailly-Lagae geplaatst op 04-04-2011 om 23:54

  Na de foto’s van Laeta mensa te hebben bekeken, heb ik toch eens komen kijken. Ik moet zeggen als dochter van een fotografen familie, vader broer nonkel en nichten… moet ik toch zeggen dat jou werk zeker niet moet onder doen voor iemand met een opleiding. Ik durf zelfs zeggen dat het beter is dan mijn vaders foto’s. Proficiat, je hebt niet alleen de techniek maar ook het speciale gevoel om DE foto te maken.

Geef een reactie