Nieuwe intro pagina

Misschien is het je al opgevallen of misschien ook niet. Ik heb mijn website van een nieuwe intro pagina voorzien. Dit stond al langer op mijn TODO-lijstje. Wanneer je nu surft naar www.sillevl.be kom je op een nieuwe pagina terecht die een klein overzicht biedt van wat er op mijn site te vinden is.

Als eerste zie je enkele van mijn beste foto’s, die met een effect afgewisseld worden. Foto’s waar ik trots op ben of die ik gewoon goed vind komen daar terecht. Het geeft ook weer waar ik mee bezig ben. Daaronder vind je een lijst terug met mijn laatste blog berichten. De titel wordt vergezeld door een foto of een stukje tekst. Via 5 tabs die je boven de onderwerpen terug vindt kan je terugkijken tot 15 berichten terug. Hiermee kan er ook nog aandacht gegeven worden aan de minder recente berichten. Daarnaast is zijn ook de laatste 3 sets uit mijn flickr gallerij terug te vinden. Zo kan je vlug naar de laatst toegevoegde foto’s gaan kijken. Ik heb ook een zoekfunctie toegevoegd. Mijn blog begint al wat groter te worden en zo kan je snel iets vinden zonder elk bericht te moeten overlopen. De verschillende categorieen waarin mijn posts ingedeeld worden zijn ook weergegeven. Als laatste worden er nog 5 willekeurig berichten weergegeven. Hiermee krijgen de oudste berichten ook nog de aandacht.

Alles is zelf geschreven met behulp van het wordpress theme die ik zelf gemaakt heb. Ik heb alle php, css, javascript en html zelf geschreven. Het is al getest op IE7, FF3 en safari. Als er mensen zijn die nog bugs of onregelmatigheden opmerken, zou ik daar graag van op de hoogte gebracht worden, al dan niet ondersteund door een screenshot.

1 reactie op “Nieuwe intro pagina”

  1. Een reactie van Tom geplaatst op 23-07-2008 om 09:37

    Mooie vormgeving! Duidelijk en overzichtelijk.

Geef een reactie